Horoscop saptamanal Fecioara 27 – 02 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (27 – 02 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 27 august, problemele de familie sau cele legate de pozitia sociala a nativilor se va desfasura in interioritate, noaptea aceasta putand fi una a framantarilor si gandurilor de tot felul.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

Intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), relatiile cu prietenii vor fi modeste. Nativii nu vor avea chef sa se amestece cu toata lumea, nu vor dori sa faca noi cunostinte, nu vor sa vorbeasca cu necunoscuti si, in general, nu vor fi in forma necesara sa faca fata relatiilor publice.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), centrati, in continuare, pe probleme personale, nativii se vor monta in sinea lor, vor elabora strategii, isi vor calcula pasii, se vor preocupa de viitorul familiei, de blocajele care opereaza pe aceste sectoare existentiale.

Pe 30 august, Venus va intra in casa banilor castigati din efort propriu, inlesnind, pentru cateva saptamani, posibilitatea de a castiga sau de opera o schimbare in regimul platilor.

Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, peisajul astral se va schimba fundamental pentru ca, in zodia lor, se vor petrece cele mai importante evenimente astrologice ale momentului: Luna Noua in Fecioara, Eclipsa de Soare, acumularea de cinci planete in acest semn, retrogradarea Guvernatorului lor, Mercur si mai multe conjunctii la grad perfect care vor incadra Nodul Nord al Lunii (Sensul Vietii) dandu-i celui din urma forta de a actiona pe directia destinului, in cazul nativilor maturi. Chiar daca pe casa I Fecioarele au o zestre frumoasa si interesanta, valorificarea ei va fi incetinita sau blocata de un Careu in T, cu aspecte la grad perfect, care consolideaza obstacolele. Aceste premize astrale vor dura, in aceasta formula, pana la sfarsitul anului. De aceea, este de asteptat ca, Fecioarele sa ia decizii radicale, pe masura piedicilor.

Sursa: Horoscop Urania

Originals