Horoscop saptamanal Fecioara 23 – 29 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (23 – 29 Iulie 2016)

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), registrul indoielilor si al calculelor fara sfarsit se mentine in planul relatiilor parteneriale. Uneori, interesele de familie sau constrangerile unor situatii-limita care opereaza in viata unor rude apropiate lor, ii impiedica sa actioneze asa cum ar trebui intr-o atare situatie, de unde si confuzia sau ezitarea.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), bani sau ajutoare cu substrat material (aprobari, sponsorizari, etc.) pot veni, in chip neprevazut, de la oameni necunoscuti, in conditii invaluite in mister (gest de binefacere care ramane in anonimat) sau, in chip surprinzator, cand se pierduse orice speranta.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), discrete ganduri menite sa aduca calmul si siguranta de sine, de a limpezi niste evenimente de data recenta, de evaluare a prezentului, de stabilizare intr-o decizie de moment.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, numele unor nativi va circula, mai ales daca au functii, raspundere publica, sunt „vedete” sau persoana lor poate fi obiectul unei „publicitati negative”. Nu sunt excluse reactiile vehemente, de contestare, venite din partea unor membrii de familie sau parteneri de viata fata de initiativele nativului. O nota astrala puternica se va manifesta intreaga saptamanii in interioritatea nativilor carte vor „fierbe” din dorinta de a actiona cumva, de a se afirma ori de a interveni in derularea unor evenimente cu autoritate. Momentul este resimtit de catre Fecioare ca un „spor de forta”, de regenerare ceea ce, pe fond, nu e rau doar ca, manati de aceste impulsuri, ei pot face excese verbale in declaratii, pot ameninta voalat sau se pot lua la „tranta” cu rivalii (am zice inainte de vreme!) punand in pericol intregul lor plan de actiunii viitoare.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro