Horoscop saptamanal Fecioara 16 – 22 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (16 – 22 Iulie 2016)

Între 16 și 17 iulie se readuc în discuție probleme, se reiterează argumente, și, în general, se reacționează la fel ori de câte ori se ridică chestiuni de familie (fie ele, și banale!)

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

dar în jurul cărora roiesc fraze care ridică chestiuni de conduită, de morală, de educație, de omenie, de solidaritate etc.Nu se va rezolva nimic în acest răstimp; se va vehicula doar același tipar de dialog și replici plictisitoare.

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), unii nativi pot trăi un răstimp oarecum dezagreabil prin tensiuni interioare produse de întâlnirile cu foștii sau actualii prieteni, cu care relațiile s-au tulburat. Uneori, Fecioare se vor abține, mulțumindu-se să observe și să cântărească; alteori, însă, nativii vor fi obligați să se pronunțe în chip explicit, ceea ce va duce la acutizarea disensiunilor.

Cel mai prost moment, pe această direcție, o reprezintă perioada de o zi înainte și după faza de Lună Plină care se va produce pe 20 iulie, la ora 01:57. Și relațiile afective vor avea de suferit în acest răstimp, multă lume ajungând să se certe din nimic cu persoana dragă lor.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, nu sunt excluse surprizele legate de locul de muncă, de felul în care urmează să se desfășoare o activitate retribuită. În principal vor auzi că este vorba de intervenția cuiva autoritar care dă o nouă direcție respectivei activități. Atenție cu privire la regimul de viață al celor care au sensibilități sau boli deja instalate ale aparatului cardio – vascular.

Din a doua parte a zilei de 22 iulie, Soarele va influența, pentru o lună de acum încolo casa a XII-a a bolilor lungi și cronice, fiziologia cordului, a ochilor, a coloanei vertebrale, a sistemului vascular și a circulației periferice.

Pe 22/23 iulie, tentativă discretă de împăcare sau aplanare a conflictelor. Drumurile se asociază, în continuare, întreaga săptămână cu risc de incidente sau accidente.

Sursa: Horoscop Urania

Originals