Horoscop saptamanal Fecioara 13 – 19 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (13 – 19 August 2016)

Intre 13 şi 14 august (până la 7 dimineaţa), nativii vor dori să dea stabilitate unei relaţii afective sau vor dori să se lămurească cu privire la natura unei relaţii sentimentale.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

Vor face un efort de luciditate şi nu vor precupeţi nici un efort pentru a afla detalii despre persoana care le e dragă sau care îi interesează la modul cel mai serios. De aceea, vor adopta un stil de a se purta rezervat şi prudent (fără efuziuni) şi destul de discret (fără mărturisiri şi promisiuni).

Dacă se pune problema căsătoriei, atunci între a doua parte a zilei de 14 august şi 16 august (până la ora 15), vor cântări atent dacă persoana şi relaţia cu ea merită investiţia unui angajament pe termen lung. Nu chiar tot ceea ce vor afla despre partenerul lor actual este de natură să-i entuziasmeze. Uneori, vor fi dezamăgiţi şi trişti.

Intre după-amiaza zilei de 16 august şi 18 august (până la ora 19:35), stres organic ca efect al puternicelor influxuri ale fazei de Lună Plină în Vărsător care are loc pe casa a VI-a. Astfel că persoanele care se ştiu cu afecţiuni cardiovasculare ar fi indicat să se odihnească, să-şi ia medicamentele cu sfinţenie, să nu facă excese de nici un fel (cel alimentar ar fi doar unul dintre ele!). Posibile surprize la locul de muncă. Uneori, evenimentele care au loc la serviciu cad “ca un trăsnet”, dând activitatea respectivului sector peste cap.

Intre 16 august (seara) şi 17 august, riscul ca Fecioarele să intre în bucluc pentru că nu s-au putut abţine şi au dat o replică dură cui nu trebuia, că s-au amestecat în conflictul altora va fi mare. Oportunitatea de a tăcea în faţa provocărilor nu este intuită imediat ceea ce va permite gafelor să zburde.

Intre seara zilei de 18 august şi 19 august, toate relaţiile parteneriale, de afaceri, procesuale, contractuale, negocierile şi consultările vor da în clocot în modul cel mai spectaculos cu efecte, uneori, dramatice.

Sursa: Horoscop Urania

Originals