Horoscop saptamanal Fecioara 05 – 11 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (05 – 11 Martie 2016)

Pe 5 martie, nativii vor avea tendinta de a se izola pentru a-si pune gandurile in ordine, fiind cuprinsi de o stare de spirit care ii face putin dispusi sa se veseleasca cu orice chip.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

Sobrietatea in trairi si sentimente ii mai profunzi, atitudine care le poate aduce beneficii daca desfasoara o activitate ce necesita atentie, rabdare, concentrare, acceptarea rutinei, etc.

Din 5 martie dupa-amiaza si pana pe 7 martie, nativii muncesc, au idei, au solutii, au initiativa, doresc sa depaseasca niste obstacole sau pot face „miscari” interesante, utile lor, in campul muncii: gasirea unui al doilea job, transferul in alta sectie, in alt loc de munca.

Speciala va fi perioada 8 – 9 martie care isi va pune amprenta pe casa a VII-a. Acolo va opera Luna Noua, Eclipsa de Soare dar si multele plante reunite in zodia Pestilor, precum si interventia nou intratului in aceasta casa, adica a planetei Mercur care le va imprima o subtilitate si o abilitate speciala in tot ceea ce tine de relatiile parteneriale. Totul va avea acum, la ei, un aer distins, rafinat, diplomatic: gesturile, cuvintele, tonul si ideile vehiculate. Vor face impresie buna, vor cuceri si-i vor convinge, mai ales pe cei de curand cunoscuti, cat de destinsi si degajati sunt ei, chiar si atunci cand este vorba de o afacere sau de o chestiune incomoda.

Pe acest fundal, Fecioarele pot castiga mult: simpatia, disponibilitatea pentru cooperare, intelegerea sau ingaduinta cuiva. Toate le vor fi de folos, pe teren scurt sau macar pana la inceputul toamnei acestor nativi. Nu lipsesc nici evenimentele teatrale: despartiri surpriza, asocieri inedite. Doar relatiile intre soti nu sunt favorizate de numeroasele evenimente ale acestei perioade.

Intre 10 si 11 martie, se anunta ambalari pe o chestiune baneasca, cramponarea de un posibil castig sau efortul intens dus pentru a minimiza o pierdere ori a impiedica producerea unei pagube.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro