Horoscop lunar Fecioara martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Fecioara Martie 2016

Horoscop lunar Fecioara

Horoscop lunar Fecioara

După data de 5 a lunii, v-aţi putea înțelege ceva mai bine decât de obicei cu partenerul de cuplu ori afaceri. Din 6 încolo, pare să se anime atmosfera din familia de origine, indiciu că se anunță risc crescut de certuri. Deși nu mai aveţi atât de multe de împărțit cu persoana dragă ori cu asociatul/a, ţineţi cont totuși că problemele voastre nu au dispărut. Altfel, vă puteți lovi de ele în zilele 11 și 12 martie.

Din 12 încolo, vă vine parcă natural să fiţi mai afectuoşi și tandri cu partenerul. Persoanele care nu și-au găsit sufletul-pereche îl pot găsi după această dată. Întrucât nu păreţi să rezonaţi cu nimic din ce spune partenerul, zilele de 15 și 16 se anunță grele. Este drept că flacăra iubirii s-a reaprins, dar căutați s-o mențineți, mai ales între zilele de 20 și 22 martie.

După data de 22 a lunii, setaţi, de comun acord cu partenerul de cuplu ori afaceri, noi reguli cu privire la uzul finanțelor deținute la comun. Din 24 încolo, puteți simți că relația cu părinții nu este la fel de solidă pe cât vă imaginaţi. În zilele de 25 și 26, felul extrem de romantic în care se comportă partenerul poate face să vi se strepezească dinții, dar nu îl condamnaţi pentru acest lucru.

Sursa: Horoscop lunar

Avon