Horoscop lunar Fecioara Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Fecioara Mai 2016

Horoscop lunar Fecioara

Horoscop lunar Fecioara

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Luna aceasta veţi simţi nevoia să călătoriţi. Dacă nu v-aţi făcut deja planuri, apucaţi-vă de treabă. Evitaţi însă ca, la sfârşitul lunii, să încercaţi să ajungeţi din punctul A în punctul B. O mulţime de planete se vor război, iar tensiunea se va răsfrânge şi asupra vieţii dumneavoastră.

Horoscop Lunar Indragostiţi si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Fiindcă veni vorba de tensiune, trebuie neapărat să vorbim despre ziua de 26 mai deoarece s-ar putea s-o resimţiţi ca fiind un pic cam încordată. Poate că membrii familiei sunt dificili pentru că vor să petreceţi mai mult timp alături de ei, iar orele suplimentare sau noile proiecte nu vă permit acest lucru. Amintiţi-le că situaţia e doar temporară şi că urmează să reveniţi curând la programul obişnuit.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus guvernează banii şi dragostea şi va pătrunde în Gemeni pe 24 mai. Această zodie este guvernată de Mercur, la fel că Fecioară, aşa că aveţi o mulţime de lucruri în comun. Având în vedere această energie plină de vorbe şi de spirit, e imposibil să nu convingeţi pe cineva să vă acorde în sfârşit o mărire de salariu, o primă sau o promovare.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 5 mai are loc o inconjuncţie incomodă între Venus şi Marte. Pentru că se va naşte un pic de confuzie între casa a patra, a familiei, şi casa a noua, a călătoriilor, probabil că veţi resimţi un oarecare disconfort. Dacă trebuie să plecaţi pentru câteva zile în interes de serviciu, să nu cumva să vă simţiţi vinovaţi.

Zile favorabile : 1,2,9, 10, 11,20, 30
Zile nefavorabile : 4, 5, 24, 25, 26, 27

Sursa: Horoscop lunar

Matar.ro