Horoscop lunar Fecioara Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Fecioara Iunie 2016

Horoscop lunar Fecioara

Horoscop lunar Fecioara

Horoscop Lunar Relaxare şi Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Jupiter va forma un trigon favorabil cu Pluton pe 26 iunie, legând casa întâi, a personalităţii, de casă a cincea, a idilelor. Când se întâlnesc aceste două superputeri totul devine posibil – dacă vă întrebaţi cum să procedaţi ca să vă permiteţi excursia pe care ardeţi de nerăbdare s-o faceţi, aflaţi în curând şi răspunsul.

Horoscop Lunar Indragostiţi şi prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Câteva aspecte stânjenitoare vor avea loc între Venus şi Saturn. Pentru că Saturn se dă în vânt după politeţe, bune maniere şi respectabilitate, probabil că e dificil să vă manifestaţi, mai ales în public, afecţiunea faţă de persoana iubită. în jurul datei de 27 iunie veţi putea da frâu liber sentimentelor, indiferent unde vă aflaţi.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Mărirea de salariu pentru care v-aţi străduit din greu v-ar putea sta la îndemână mai ales în jurul datei de 12 iunie. Mercur pătrunde în casă a zecea, a carierei – semn bun încă de la început şi-l va contacta pe imprevizibilul Uranus, aflat în casă a opta, a resurselor financiare. Primiţi felicitări când vă aşteptaţi mai puţin.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna Plină de pe 20 iunie se va ivi în casă a patra, a căminului şi a familiei. Dacă aveţi intenţia să vă mutaţi, va fi greu să rezistaţi acestui impuls. Mercur va forma aspecte iritante cu Saturn şi Neptun. Prin urmare, înainte de a vă face bagajele şi a pleca, e bine să ştiţi sigur cât anume trebuie să plătiţi în fiecare lună.

Zile favorabile 7,8, 25, 26, 27
Zile nefavorabile 1, 2, 3, 4, 18, 30

Sursa: Horoscop lunar

Avon