Horoscop lunar Fecioara Iulie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Fecioara Iulie 2016

Horoscop lunar Fecioara

Horoscop lunar Fecioara

Dragoste și viața în doi

Jupiter, stăpânul casei relațiilor Fecioarei, se află în continuare în Fecioară (până în septembrie 2016), subliniind importanța vieții de cuplu.

Jupiter îți poate aduce oportunități, dar îți poate induce și așteptări disproporționate. Ceva mai mult pragmatism n-ar strica, dacă nu vrei să umbli după iluzii și să rămâi la final cu buzele umflate.

Acestea fiind zise, iulie 2016 începe promițător, cu Venus, planeta iubirii, într-o poziție favorabilă, aducătoare de șansă. Viața sentimentală a Fecioarelor este favorizată de socializare, de participarea la acțiuni sau evenimente cu multă lume, iar prietenii pot juca rolul de intermediari sau mediatori.

A doua și a treia decadă din iulie 2016 sunt mai lipsite de culoare, chiar mohorâte. Pot favoriza, însă, idilele secrete.

Muncă și bani

În planul prestigiului și al poziției, iulie 2016 te avantajează. Venus, Mercur și Soarele trec prin casa a unsprezecea a Fecioarei, ceea ce îți sporește popularitatea și îți aduce protecție din partea celor puternici și susținere din partea simpatizanților.

Perioada este admirabilă pentru activitățile de grup sau în cadrul unei organizații, unde faci o figură de lider competent, inteligent și agreabil. Intervalul propice acoperă primele două decade, iar cele mai frumoase realizări le poți avea până pe 14 iulie 2016, cât timp Mercur, stăpânul Fecioarei, este într-o poziție favorabilă.

Poți câștiga bani suplimentari din activități intelectuale, informație sau comunicare.

Formă fizică și moral

Ești într-o formă bună în prima jumătate a lunii iulie 2016, după care începi treptat să nu te mai simți confortabil în pielea ta. Ultima decadă te găsește mai lipsit(ă) de chef și energie.

De fapt, energia propriu-zis nu-ți lipsește, dar tinde să se consume dezordonat, conducând la oboseală.

Rezistența organismului Fecioarelor este mult scăzută în ultima decadă din iulie 2016, care trebuie tratată cu prudență.

Sursa: Horoscop lunar

Originals