Horoscop lunar Fecioara februarie 2016

Horoscop lunar Fecioara

Horoscop lunar Fecioara

Între zilele de 4 și 7, puteți pierde controlul dragostei cu năbădăi care există între voi și partener, făcând accese de gelozie și posesivitate. Se prea poate, de asemenea, să fiţi extrem de protectori cu copiii în același interval, fapt care vă afectează relația. Căutaţi să vă înţelegeţi această pornire cândva din data de 5 până în data de 7 și nu veţi ajunge ca între zilele de 9 și 11 să vă faceţi procese de conștiință pe seama acestui lucru.

După data de 14 februarie, experimentaţi parcă mai puține obstacole pe partea de comunicare cu colegii de serviciu decât de obicei, reușind în același timp să înţelegeţi mai ușor ce aveţi de făcut la locul de muncă și cum v-aţi putea duce la bun sfârşit sarcinile. Din 17 încolo, vi se pot aprinde călcâiele după un/o coleg/ă de muncă, dar gândiţi-vă dacă ar fi bine sau nu să începeți ceva.

Vă recomand ca din data de 27 până la sfârşitul lunii să nu purtaţi negocieri cu potențiali noi clienți sau colaboratori întrucât s-ar putea să nu rămâneţi cu nimic sau să ieşiţi în pierdere. În cuplu, fie aveţi parte de momente frumoase alături de partener, fie se întâmplă totul doar în mintea voastră pentru că ignoraţi problemele. Persoanele singure și-ar putea face iluzii în privința cuiva.

Sursa: Horoscop lunar Fecioara

Dasha