Horoscop lunar Fecioara 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Fecioara Aprilie 2016

Horoscop lunar Fecioara

Horoscop lunar Fecioara

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Puternicul Jupiter aflându-se în Fecioară şi în casa întâi, a personalităţii şi înfăţişării, probabil că în ultimul timp sunteţi greu de trecut cu vederea – deşi, de obicei, sunteţi discreţia şi modestia întruchipată. Jupiter insistă să mergem ţanţoşi şi să ne prezentăm marfa, aşa că, fie că sunteţi conştienţi de asta, fie că nu, aţi atras atenţia unei persoane încântătoare. Ghiciţi despre cine e vorba?

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Mercur, planeta guvernatoare, se va opri pentru a intra în mişcare retrogradă pe 30 aprilie, iar acest lucru se va petrece în casă a noua, a celor dragi aflaţi departe. Asta ar putea însemna că sunteţi pe cale să daţi peste o persoană pe care n-aţi mai văzut-o de multă vreme. Deoarece Mercur se va afla în senzualul Taur, probabil că vă veţi aminti cum vă îmbrăţişaţi odată. Vreţi s-o mai faceţi? Pun pariu că da.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
între 5 şi 9 aprilie, mai multe planete din casa a opta, a finanţelor comune, vor avea de-a face cu Lună Nouă. Dacă v-aţi gândit să investiţi într-o afacere proprie, acum e momentul s-o faceţi, dar nu vă luaţi niciun angajament permanent – pe hârtie – până mult după 30 aprilie.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 6 aprilie, Soarele din impulsivul Berbec va forma o cuadratură cu intensul şi sobrul Pluton, dând naştere unei mici tensiuni între casa a opta, a relaţiilor intime, şi casa a cincea, a idilelor, a tovarăşilor de distracţii şi a timpului liber. Ar trebui să reţineţi că tensiunea dintre dumneavoastră şi o anumită persoană este o modalitate sigură de a şti că sunteţi atraşi de ea. O investigaţie este cu siguranţă bine-venită.

Zile favorabile:2,3, 12, 13, 14, 29
Zile nefavorabile: 4, 10, 15, 16, 27

Sursa: Horoscop lunar

kalapod.ro