Horoscop saptamanal Capricorn 30 – 05 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (30 – 05 August 2016)

Pe 30 iulie, unele persoane pot simti unele neplaceri organice fara a fi vorba de o boala in sine. Suferintele de moment care se pot produce in acest rastimp pot privi circulatia arteriala si venoasa, probleme osoase si musculare ale picioarelor. Trecatoare furtuni colegiale la locul de munca.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), relatiile conjugale, cu partenerii de afaceri, cu asociatii , cu colaboratorii vor avea o evolutie deranjanta. Armonia nu se poate restabili, fiecare spune si actioneaza cum il taie capul sau cum ii dicteaza interesul.

Nu este indicat sa se alimenteze aceste efecte ale predispozitiei astrale de moment. Evitati discutiile pe teme importante pentru a nu coroda o chestiune importanta cu argumente care impiedica buna ei derulare sau o solutionare inteleapta si favorabila tuturor.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), ipoteza unor avantaje sau castiguri este puternic motivata astral de faza Lunii Noi in casa a VIII-a a beneficiilor care provin de la altii sau prin intermediul unor persoane si institutii care servesc interesul unui Capricorn. Se pot finaliza acte care consfintesc un transfer de bani, de bunuri sau de castiguri provenind din actiuni, procente s.a.m.d. dar exista si latura – surpriza care indica un posibil castig nepremeditat, ivit brusc, pe fondul unor evenimente care schimba fundamental datele nativului fata de un potential castig la care, in prezent, acesta nu se asteapta.

Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, cele patru planete care tranziteaza zodia de Pamant a Fecioarei, ii vor ajuta pe directia stabilizarii intr-o meserie sau a progresului intr-o profesie prin schimbarea locului de viata si munca (mai ales a celui din tara din care provin), prin transferuri, stramutari, burse si calatorii de initiere, stagii de specializare „departe de casa”.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro