Horoscop saptamanal Capricorn 27 – 02 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (27 – 02 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 27 august, Capricornii pot inregistra mici modificari ale starii de sanatate. Cauzele acestor disfunctii pot fi si rezultatul pe care discutiile si evenimente de peste zi le-au avut asupra lor, la nivelul sistemului nervos, asupra psihicului, asupra circulatiei arteriale.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), perioada bogata in opozitii si contradictii, din categoria „azi nu ma inteleg cu nimeni”. Or fi nervosi si ostilii „ceilalti” dar si Capricornii, hartuiti din mai multe directii de viata, nu vor fi niste persoane domoale sau comode. Nu fortati nota, in dorinta de a semna un document, de a realiza o afacere, de a incheia ori tip de intelegere cat mai repede.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), este posibila intalnirea cu cineva „important” in vederea unui ajutor, nu neaparat de ordin banesc.

Din 30 august, planeta Venus va influenta casa a X-a puterii, a functiei sau a imaginii publice, aducand posibile beneficii sau succese.

Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, sunt posibile schimbari majore de opinie, de interes, pe mai multe directii de viata; un fel de revolutie personala care se va produce, mai intai, la nivelul conceptiei de viata, al constiintei, al viziunii asupra actualului moment pe care il traiesc. Procesul nu va fi unul brutal, aducator de suferinta, ci unul linistit, dat de sentimentul de impacare cu sine ca tot ceea vor face de acum in acolo, din perspectiva noii atitudini si scari de valori personale adoptate, este bine, este corect si util lor, in viitor. Conflictul interior nascut din nevoia de a accepta sacrificiile se va rezolva simplu si repede, pe fondul impactului brusc si puternic al fazei de Luna Noua si al Eclipsei de Soare care vor avea loc pe aceasta casa a IX-a.

Sursa: Horoscop Urania

Avon