Horoscop saptamanal Capricorn 26 – 01 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (26 – 01 Aprilie 2016)

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, unii Capricorni pot trai, acum, pentru intaia oara, sau pot retrai (a cata oara?!) momente de furie si revolta interioara provocate de comportamentul unor apropiati.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Reactiile nativilor vor fi diferite in functie de ceea ce vor comite aceia: o lipsa de politete, o s badaranie, o tradare, demonstratia unei lipse de caracter sau de constiinta.

Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), eforturile nativilor se vor indrepta spre reabilitarea lor (daca ceva in viata sau in cariera lor a fost compromis ca o consecinta a faptelor lor, a manevrelor unor straini sau a unor situatii complexe in care au fost angrenati, fara voia lor). Dorinta lor este sa se reaseze pe un teren sigur si onorabil pentru a se putea reface sau pentru a-si putea continua, dupa un intermezzo existential tulbure, viata si munca. In tot acest proces interior, ei isi vor face curaj, se vor imbarbata si se vor auto-linisti cu argumente menite sa le consolideze demersul personal. Nu-i va avantaja, in aceasta etapa, confuzia valorilor, criteriile superioare de ordin moral, poate chiar si credinta. Altii, mai evoluati, maturizati de viata si formati de cultura asimilata, vor fi dispusi sa renunte la prejudecati si iluzii in favoarea unor idei sigure. Pentru aceasta, vor avea nevoie de un model, pe care il vor gasi in cartile pe care le vor studia sau in pilda unui profesor, indrumator, consilier, psiholog, preot etc., la care vor apela.

Intre 30 martie seara si 1 aprilie, va urma o perioada de stabilizare interioara. Capricornii se vor delimita de enigmele interioare, de cautarile la care nu au gasit un raspuns folositor si se vor implica in activitatile curente. Chiar daca nu vor face asta cu entuziasm, ei se vor achita de obligatiile ce le incumba casa, familia, locul de munca sau viata sociala, in mod onorabil, responsabil si chiar eficient.

Sursa: Horoscop Urania

Avon