Horoscop saptamanal Capricorn 23 – 29 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (23 – 29 Iulie 2016)

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), mici activitati de relaxare menite sa destinda atmosfera intre frati, vecini, cunoscutii ocazionali, tovarasii de drum (intr-o excursie, de pilda).

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Deplasarile, excursiile sau conversatiile au deseori un substrat, un subtext, un subinteles, indica o a doua realitate care este acoperita de complexitatea unei situatii care creeaza confuzie si ascunde adevarul.

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), probleme patrimoniale pe fondul unor evenimente surpriza care schimba oarecum datele problemei de pana acum, mai ales daca, in joc intra si averea sau bunurile unor rude ori ale familiei, in ansamblu. Risc de stricare a unor aparate cu functioneaza cu curent electric sau a caror menire este sa „incalzeasca” (resouri, fierbatoare, plite electrice, foen, fier de calcat, chiar si centrala termica etc.).

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), posibile stabilizari sentimentale sau linistiri interioare. Unii au gasit calea cea buna intr-o relatie, altii, in postura de parinti, au succes cu noua lor conduita. Unele idei corecte, la care au ajuns, mai au nevoie de timp pentru a putea fi puse in aplicare.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, discutie neplacuta, de pe pozitii ireconciliabile la locul de munca. Unor nativi li se pot pune interdictii, li se poate institui un control sever asupra intregii lor activitati, li se limiteaza prerogativele functiei, etc.; varianta „blanda” ar fi o sanctiune baneasca (penalizare la salariu, amenda, retrogradare etc.). Unii vor fi tentati sa interpreteze aceste conflicte de munca ca o rafuiala a unui coleg sau ca o razbunare a unui sef de serviciu; la o analiza atenta, vor constata ca si ei au gresit, ceea ce le-a permis acelora o abordare drastica.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro