Horoscop saptamanal Capricorn 22-28 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (22-28 Octombrie 2016)

Pe 22 octombrie, orice vorba, intentie, demers sau initiativa vine din partea unui partener (de viata, de afaceri, de proiect) este o provocare pentru Capricorni. Unele gesturi se pot reflecta in viata lor publica, in felul in care isi desfasoara activitatea si, atunci, nu este exclus ca, aceste demersuri sa ia forma unor presiuni.

Horoscop Capricorn

Horoscop saptamanal Capricorn

Oricum, notiunea de constrangere este predominanta in peisajul relational si in felul in care recepteaza acesti nativi tot ceea ce se intampla in legatura cu ei: afirmatii, atitudini sau decizii. Si toate vor avea darul de a-i nemultumi si de a-i indarji, chiar daca nu vor lasa sa se vada asta.

Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′), diverse mecanisme sau manevre cu miza baneasca: daca nu se amesteca vreun „prieten”, pot avea succes; de aceea, este bine ca o serie de intentii sa nu fie rostite cu voce tare ca sa nu atraga atentia asupra lor. Mai ales ca, in perioada 23 – 24 octombrie, Soarele si Mercur vor intra in casa prietenilor si a cunoscutilor cu care nativii s-au aflat, la un moment dat, impreuna, sub cupola acelorasi idealuri, interese sau programe de viata.

Pentru o luna, acest context astral va permite tradarile si comportamentele detestabile, de pe urma carora nativii pot avea de suferit.

Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), unii Capricorni ar putea fi obligati de imprejurari sa renunte la un scop, sa abandoneze niste principii pe care le considerau majore, in economia vietii lor ori, s-ar putea afla intr-o situatie complicata in care, indiferent ce decizie vor lua, vor constata, in urma unei analize lucide, ca nu vor putea repara drumul stricat.

Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, contextul astral complex va justifica tensiuni majore, rasturnari de situatie, evolutii bruste sau drastice ale unui capitol existential.

Sursa: Horoscop Urania

Avon