Horoscop saptamanal Capricorn 21 – 27 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (21 – 27 Mai 2016)

Pe 21 mai, Capricornii nu se vor simți în largul lor în preajma unor prieteni și cunoscuți care nu le mai inspiră nici încrederea, nici simpatia de altă dată sau care, prin întreaga lor atitudine, le oferă motive întemeiate să se teamă de ceea ce ar putea întreprinde, spune sau iniția în defavoarea lor.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Aburii conflictului sau ai răzbunării se întrezăresc printre cuvinte și aluzii. Dacă pe fondul tranzitului Lunii aceasta este doar o stare de spirit de moment, din păcate, tot din această zi, temerile lor ar putea deveni, oricând, până la jumătatea lunii februarie 2017, realitate.

Luna Neagră va intra în acest sector zodiacal și va destructura multe dintre relațiile vechi, indiferent cât de bune sau de strânse ori de profitabile au fost ele la un moment dat. Pentru Capricorni, nu se va pune problema să fie prudenți ci vigilenți. Acestei secvențe i se va adăuga lucrarea plantei Marte, care va reveni în Scorpion, în casa a XI-a, unindu-și forțele, până pe 2 august 2016, cu Luna Neagră.

Între 22 și 24 mai (până la ora 8 dimineața), vibrația fazei de Lună Plină le va da un plus de energie și de tărie de caracter. Luna Plină se va construi pe axa celor două case ale sănătății, de aceea, un plus de grijă pentru organism, în această perioadă, este bine venită. Principalul risc vine de la stres, enervare, stare de tensiune psihică, hipertensiune, circulația sangvină periferică anevoioasă, efort fizic prelungit, imprudențe. Nu sunt excluse, evenimente care să dea o coloratură nouă felului în care se va desfășura munca lor, pe fondul unor restructurări instituționale sau al unor decizii personale (demisie, schimbare a locului de muncă, obținerea unui al doilea loc de muncă) ipostaze favorabile generate, din 24 mai, de prezența planetei Venus, în casa a VI-a a muncii.

Din dimineața zilei de 24 mai și până pe 26 mai (ora 17), nativii vor avea mai multă rigoare interioară, mai multă determinare și se vor înarma cu tenacitate și ambiție pentru a depăși obstacolele de moment.

Din după-amiaza zilei de 26 până pe 27 mai, discrete surprize bănești sau neconcordanțe care se vor rezolva, o dată sesizate, destul de repede.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro