Horoscop saptamanal Capricorn 17 – 23 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (17 – 23 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), nu se pune problema comunicarii si doar ipoteza unei scurte deplasari. Dar plecarea se face pe fond de stres sau de obligatie, drept care acestia pleaca fara chef, impotriva vointei lor. Tocmai pentru aspectul astral este disonant, este necesar sa se informeze si sa tina cont de orice avertisment sau sfat li se da cu privire la respectiva calatorie, excursie s.a.m.d.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), slalom printre obligatii profesionale si cele familiale. Unele persoane isi pot asuma noi responsabilitati publice, pot primi numiri in functii, ranguri, demnitati sau pot primi diplome, premii si distinctii ori titluri onorifice context de exceptie care se intensifica cu cat ne apropiem de sfarsitul saptamanii cand, in sectorul casei a X-a, va intra Soarele care va aduce o greutate astrala specifica, intensa, multor evenimente ce tin de cariera si profesie.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), unele persoane se vor stabiliza pe o directie afectiva altele, mai ales daca va fi vorba de parinti, isi vor stabili planuri si strategii clare cu privire la cresterea si educarea copiilor, adaptate, in aceasta perioada, la varsta si noile conditii in care creste copilul.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), tentative timide de a rezolva ceva in neregula, la locul de munca, pe calea dialogului. Dar, dreptatea sau rezolvarea vor veni din alta parte, in alt context.

Din 22 septembrie Venus va tranzita casa a XI-a, atragand riscul unor certuri, conflicte al caror substrat este rautatea, spiritul profitor, necinstea si lasitatea unora asa –zisi prieteni.

In a doua parte a zilei de 23 septembrie, ganduri intense, sentimente profunde, situatii de moment care il implica pe unul dintre soti sau care provin de la conditia vietii in doi.

Sursa: Horoscop Urania

Originals