Horoscop saptamanal Capricorn 16 – 22 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (16 – 22 Iulie 2016)

Între 16 și 17 iulie, nativii pot trece prin momente de îndoială neștiind cum să spună cuiva ceva (adevărul, o informație esențială, să avertizeze etc.). În alt plan, ei înșiși vor încerca să facă ordine într-un „teanc” de idei, sentimente, raționamente care se întrepătrund, se condiționează reciproc nedându-i posibilitatea nativului să facă raționamente bazate pe logică.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

De fiecare dată, un argument ridică o piedică de tipul „dar, dacă…”. Acum ei își doresc să elimine aceste reziduuri și îndoieli din gândirea lor. Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), se poate vorbi de un răstimp esențial pentru acest an sau până la vara lui 2017, când vor încheia ceea ce declanșează sau pornesc nou, în viața lor, acum.

Uneori poate fi vorba de o activitate în sine, căreia nu i s-au mai dedicat până acum, alteori poate fi vorba de noi colaborări, de alte mize, de alte principii sau de o altă atitudine și de un alt orizont de așteptare decât până acum. Cheia acestei etape o reprezintă faza Lunii Pline în Capricorn care se va produce în noaptea de 20 iulie și care va viza persoana lor, în mod direct.

Chiar dacă unora nu li se va întâmpla nimic concret, „vizibil”, în această perioadă, Luna Plină din Capriucon din 20 iulie tot își va pune amprenta pe existența lor. Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, Capricornii pot să aibă noroace – mai mari, mai mici – de la caz, la caz. Poate fi vorba de ajutoare, cadouri, dar și de cote dintr-o moștenire.

Din 22 iulie după-amiaza, Soarele va începe să tranziteze casa a VIII-a a beneficiilor care vin prin intermediul altor persoane sau instituții și le va deschide oportunități pentru următoarea lună. Atenție la prietenii care, „mirosind” că nativii vor fi beneficiarii unor câștiguri, vor încerca să-i „agațe” în tot felul de acțiuni fantomatice pentru a-i spolia.

Pe 22 și 23 iulie Capricornii pot fi persoane amabile, plăcute în orice conversație.

Sursa: Horoscop Urania

Originals