Horoscop saptamanal Capricorn 15-21 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (15-21 Octombrie 2016)

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), se pot afla in prim-planul atentiei lor sau al unor institutii cu care acestia interactioneaza casa, averea, patrimoniul lor si al familiei lor. Surprizele pot fi, in acest rastimp controlat de faza Lunii Pline din Berbec, ceva la ordinea zilei. Vor fi mai vulnerabili, in fata acestui tranzit, cei care au sau au avut functii si care se pot vedea „limitati” sau restrictionati in dreptul lor de a-si administra bunurile personale.

Horoscop azi Capricorn

Horoscop saptamanal Capricorn

Intr-o astfel de situatie se poate vorbi si de imposibilitatea de a actiona pe directia contracararii acestor masuri de natura economica sau juridica. Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, preocupari legate de stabilizarea unei relatii afective. Bun este contextul pentru parintii-Capricorn care se pot dedica trup si suflet unor etape de moment prin care copilul sau copiii lor trec si care au nevoie de sprijin material, moral, social, familial, etc.

Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, tentative de a stabili relatii cu persoane importante sau cu reprezentantii unor institutii pe cai discrete. Nativii au sansa sa primeasca informatii utile, sfaturi sau avertismente pe cai particulare (discutie intre „patru ochi”, „soapte”, aluzii, etc.).

Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, se radicalizeaza una sau mai multe probleme de viata personala; pot intra in acest angrenaj problemele Capricornului, ale partenerului sau de viata ori imaginea si functia pe care au detin in prezent. Pe fond, ca nota generala a etapei, problema carierei, a functiei, a ridicarii in rang, este si ramane una spinoasa, bulversata si/sau subminata de faptele nativului, peste care cu greu se poate trece. De aceea, sunt de evitat toate initiativele si deciziile care pot complica si mai mult o stare de lucruri, si asa, greu gestionabila.

Sursa: Horoscop Urania

Originals