Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (14 – 20 Mai 2016)

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), nu pare posibil, in logica lucrurilor (e noapte, institutiile sunt inchise, etc.) sa se petreaca prea multe evenimente, altele decat, poate, niste framantari personale cu privire la o chestiune baneasca sau la incercarea de a reglementa cumva regimul unor bunuri.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Intre 14 si 16 mai (pana la ora 19:33), unii nativi se gandesc la probleme le lor, altii la problemele copiilor lor. Relatia buna stabilita de planetele ce tranziteaza cele trei zodii de Pamant ii avantajeaza pe Capricornii care sunt in cautarea stabilitatii persoanei lor, a constiintei lor, a gandurilor sau relatiilor interumane pe care le sustin. Aici, in urmatoarele zile, vor surveni, mici corectii, mici ajustari pana cand se va cristaliza definitiv o directie nou de viata sau o atitudine intr-o chestiune esentiala pentru evolutia lor.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, trairile lor vor fi dependente de felul in care viata si activitatea lor de pana acum se reflecta in constiinta publicului, in aprecierea partenerilor sau clientilor, in notorietate, in imaginea generala. Ele vor aduce in prim-planul atentiei nativilor o serie de detalii de care vor trebui sa tina cont (le corijeaza, le elimina, le nuanteaza).

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, din pacate, Capricornii vor fi obligati sa treaca prin ipostaze mai putin placute, provocate de atitudinea unor fosti prieteni, tovarasi de drum sau apropiati care ii ignora, nu-i trateaza cu respectul cuvenit, se „racesc” fata de ei. Relatiile afective vor fi si ele tulburate de trairi negative (ostilitate, gelozie), de dorinta.

Din 20 mai, Soarele va incepe sa le tranziteze casa a Vi-a a munci dar si a sanatatii. Fundamental, tranzitul este unul bun, profitabil pentru toate directiile de viata sustinute de aceasta casa. Pentru sanatate, in mod special, Soarele va functiona ca un factor salvator prin vigoarea si forta astrala pe care o va revarsa asupra lor, timp de o luna.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro