Horoscop saptamanal Capricorn 06 – 12 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (06 – 12 August 2016)

In ziua de 6 august (pana la ora 20), se prelungeste o stare de incertitudine sau chiar de criza interioara care s-a instalat in urma in constiinta nativilor.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Acestia incearca sa gaseasca punti de legatura cu trecutul si argumentele pentru care l-ar abandona in favoarea unei schimbari majore in viata lor (pe casa a IX-a se afla, in tranzit, Nodul Nord al Lunii, Sensul vietii). Pentru unii, poate fi doar un moment-cheie dinaintea unei optiuni fundamentale („ce meserie sa aleg?”, de pilda), pentru altii poate fi o criza de constiinta majora sau, de la caz la caz, doar o nedumerire de moment. Doar ca ipostaza nu se va epuiza o data cu aceste zile: ea va reveni din a doua jumatate a zilei de 11 august si va ramane activa, cu momente mai tacute sau mai acute, pe termen scurt, in urmatoarele doua-trei saptamani iar pe termen lung, inca un an si jumatate.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), tentative firave de a „drege” ceva in plan personal sau la nivelul functiei si responsabilitatii profesionale. Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, nativii trebuie sa se astepte la iesiri nedemne din partea unor fosti colaboratori sau apropiati. Dar, constatarea ca aceia nu au caracter, nu va fi o consolare in comparatie cu efectele produse asupra Capricornilor de faptele acelora. Cea mai „blanda” forma de manifestare a negativismului acestei etape ar fi o cearta in termeni duri. Cea mai periculoasa zi, pe aceasta directie, 10 august.

Intre 11 august, seara, si 12 august contextul astral complex si cu multe necunoscute va functiona, pentru fiecare nativ, in functie si de felul in care va intra in rezonanta cu harta nasterii lor. In general, de dezordine personala la nivelul crezurilor si dorinta de a face cat mai repede ordine sau dreptate in ceea ce-i priveste.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro