Horoscop saptamanal Capricorn 05 – 11 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Capricorn (05 – 11 Martie 2016)

Cam mohorata ziua de 5 martie, pana spre seara! Dupa ora 19 insa, registrul se schimba.

Horoscop Saptamanal Capricorn

Horoscop Saptamanal Capricorn

Nu cred ca toti Capricornii vor valorifica semnificatia tranzitului care va incepe din acea dupa-amiaza pana pe 7 martie, in plan financiar. Nota generala va fi una de noutate, de surpriza, de schimbare, teoretic, buna, favorabila sau care sa le permita o rezolvare.

Intre 8 si 9 martie, casa comunicarii va fi cea mai solicitata. Aici, toate tipurile de exprimare, mai ales in ipostaza publica, trebuie sa fie bine analizate si cantarite. Provocarile sunt mari si iar chiar sansele de afirmare sunt spectaculoase. Dar, exista riscul de a nu fi pregatiti temeinic sau de a nu fi intr-o forma buna fizica si psihica care sa nu le permita sa depaseasca o emotie, un moment delicat, o reactie disproportionata. Pe directia strainatatii, situatia este intrucatva precara. De departe, de la oameni dar, mai ales, de la institutii, le pot veni mesaje care nemultumesc, intriga, lasa loc indoielii, care mai mult „ii pun pe jar” si ii obliga sa faca, in urmatoarele zile, cercetari ori sa reanalizeze situatia.

Zilele de 10 si 11 martie ii pun in fata unor stari de spirit care au ca fond general o ingrijorare fata de avere, casa, gospodarie, patrimoniu, regim al bunurilor ce pot fi exploatate si/sau inchiriate ori vandute si pentru care, deocamdata, nu au solutii, au doar probleme.

Marte va intra, pe 6 martie, in casa a XII-a, si isi va pune amprenta, mai ales pentru maturi sau pentru cei in varsta ori pentru cei care au suferinte deja instalate: operatii, accidente, vulnerabilitati organice pe sectorul anatomo – fiziologic al soldului, coapsei, al musculaturii picioarelor, in ansamblu, al circulatiei sangvine, in general, si al celei arteriale in particular.

Atentie majora in cazul sportivilor care vor avea tentatia sa forteze organismul in vederea unei recuperari rapide sau al realizarii unei performante (record).

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro