Horoscop lunar Capricorn martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Capricorn Martie 2016

Horoscop lunar Capricorn

Horoscop lunar Capricorn

După data de 5 martie, abilitățile voastre de socializare și comunicare par să se potențeze, ocazie numai bună să mergeţi la interviuri de angajare, să programaţi întâlniri de afaceri importante sau să purtați negocieri. Din 6 încolo, puteți fi ceva mai nervoşi din motive care vă scapă. În zilele 11 și 12, există riscul să răstălmăciţi vorbele și faptele celor apropiaţi ori viceversa.

După data de 12 a lunii, se îndulcește puţin atmosfera între voi și familia ori vecini. Diferențele de mentalitate și viziune își pot face totuși apariția în zilele de 15 și 16. Căutaţi să treceţi peste ele căci altfel intervalul de zile 20-22 martie nu se întrevede a fi tocmai plăcut. Învăţaţi să le respectați valorile, principiile și credințele chiar dacă nu coincid întotdeauna cu cele pe care le aveţi voi.

Din 22 încolo, comunicaţi parcă mai ușor cu rudele apropiate, dar în special cu părinții. După 24 încolo, ar fi indicat să nu lăsaţi preconcepțiile și prejudecățile să influențeze prea mult felul în care gândiţi. Zilele de 25 și 26 pot veni la pachet cu divergenţe pe seama filozofiei voastre de viață ori ale interlocutorilor. Nu ajungeţi nicăieri dacă le alimentaţi constant.

Sursa: Horoscop lunar

Originals