Horoscop lunar Capricorn Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Capricorn Mai 2016

Horoscop lunar Capricorn

Horoscop lunar Capricorn

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Ce lună minunată! Cerul e împânzit de zodii solide de pământ şi total dedicat ideii de a vă lăsa să vă bucuraţi de plăcerile pământeşti. Ziua de 26 mai ar putea fi totuşi dificilă. Dacă simţiţi că sunteţi stresaţi, faceţi o baie în jacuzzi sau mergeţi la o sală de
masaj.

Horoscop Lunar Indragostiţi si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Parada planetelor senzuale din Taur îşi face loc în casă a cincea, a idilelor şi a tovarăşilor de distracţii. Pentru că una dintre ele este Venus, probabil că nu veţi avea parte de prea multă relaxare, dar cu siguranţă că vă veţi bucura de câteva seri minunate petrecute în braţele persoanei iubite.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pentru că planetele din Taur se află în casă a cincea, a speculaţiilor, puteţi conta pe un sentiment de stabilitate şi soliditate – ca să nu mai vorbim de noroc. Planetele din Taur atrag banii ca nişte magneţi, iar pentru că formează trigoane favorabile cu generosul Jupiter, veţi avea parte de un câştig neaşteptat.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 27 mai Marte, în mişcare retrogradă, revine în Scorpion, refăcând în sens invers propriul traseu prin această zodie. Se va afla în casă a unsprezecea, a prietenilor. Dacă daţi peste o persoană pe care n-aţi mai văzut-o de multă vreme, veţi avea probabil o întâlnire extrem de plăcută.

Zile favorabile: 10, 12,19, 30
Zile nefavorabile: 4, 5, 21, 22, 27

Sursa: Horoscop lunar

Avon