Horoscop lunar Capricorn Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Capricorn Iunie 2016

Horoscop lunar Capricorn

Horoscop lunar Capricorn

Horoscop Lunar Relaxare şi Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Un grup de planete care se deplasează prin Gemeni, casa a şasea, a muncii, vă va ţine luna aceasta în alertă, mai ales între 1 şi 6 iunie. Indiferent ce anume vi se dă să faceţi, vă veţi achita excelent de datorie – iar dacă trebuie să realizaţi mai multe sarcini în acelaşi timp, totul se derulează cu uşurinţă.

Horoscop Lunar Indragostiţi şi prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Mercur, aflat în Taur, casa a cincea, a idilelor, se va confrunta cu Marte din Scorpion, care traversează casa a unsprezecea, a prietenilor. Contrar opiniei generale, opoziţiile nu sunt neapărat dificile, iar acest lucru este valabil în special în cazul de faţă – la urma urmei, Taurul şi Scorpionul sunt două zodii renumite pentru aptitudinile de care dau dovadă în dormitor.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Luna aceasta veţi fi ocupaţi şi s-ar putea să nu aveţi timp pentru propria persoană, dar există şansa să vă faceţi un nume în domeniul de activitate, asta în cazul în care nu aveţi deja unul. Mai multe planete din Gemeni vor fi bucuroase să vă ajute să intraţi în vorbă cu toţi cei care vă pot îndruma în direcţia corectă.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 22 iunie Mercur va forma o cuadratură cu Jupiter, un aspect plin de dinamism care face conexiunea între două energii intense. Dacă aveţi de făcut comisioane, momentul e potrivit şi veţi rezolva totul într-o manieră eficientă. Dacă aveţi în plan o călătorie, aşteptaţi până luna viitoare pentru a-l pune în aplicare.

Zile favorabile 8,12, 13, 22, 26, 27
Zile nefavorabile 1, 2, 3, 20, 29, 30

Sursa: Horoscop lunar

Originals