Horoscop lunar Capricorn Iulie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Capricorn Iulie 2016

Horoscop lunar Capricorn

Horoscop lunar Capricorn

Dragoste și viața în doi

Soarele se află în casa cuplului Capricornului în primele două decade ale lunii iulie 2016, aducând în prim-plan dragostea, mariajul și, mai ales, pe omul drag, în jurul căruia îți țeși toate planurile și acțiunile.

Până pe 12 iulie, în casa cuplului Capricornului se află și Venus, planeta dragostei și a relațiilor în general, și Mercur, planeta comunicării. Prin urmare, duci o viață socială plină și veselă, ai priză la sexul opus și oricând ți se poate ivi o oportunitate romantică.

Pe 12 iulie 2016 Venus părăsește zona parteneriatelor Capricornului, urmată pe 14 iulie de Mercur. Fiindcă Venus și Mercur se mută într-o zonă mai puțin luminoasă și extrovertită, partea a doua a lunii iulie ar putea fi presărată cu griji, mici situații stânjenitoare, suspiciuni și frustrări.

Muncă și bani

Luna iulie 2016 pune accentul pe colaborări, munca de echipă, alianțe și contracte.

Soarele se află în casa parteneriatelor Capricornului până pe 22 iulie, iar Venus și Mercur îl însoțesc până pe 12, respectiv 14 iulie 2016. Este un interval excelent pentru a-ți crea noi contacte, pentru a parafa înțelegeri sau pentru a demara un proiect colectiv. Clientela poate spori, ai succes în competiții și câștig de cauză în dispute, inclusiv juridice.

Partea a doua a lunii iulie 2016 subliniază zona finanțelor și a afacerilor Capricornilor. Este rost de venituri suplimentare, cadouri și alte avantaje materiale. Ai parte de colaborări profitabile, cresc câștigurile partenerului/partenerei și se poate să faci pe neașteptate o investiție la care te gândeai de mai mult timp.

Formă fizică și moral

Saturn, stăpânul Capricornului, se află într-o poziție defavorabilă, ceea ce înseamnă că nu te bucuri de aceeași rezistență ca în alți ani, iar când apar și alte tranzite stresante, simți mai tare acest lucru.

Iulie 2016, de exemplu, îți cam consumă nervii și energia, iar în partea a doua a lunii (și mai ales în ultima decadă), starea de spirit poate avea de suferit și pot apărea și probleme medicale.

Sursa: Horoscop lunar

Dasha