Horoscop lunar Capricorn februarie 2016

Horoscop lunar Capricorn

Horoscop lunar Capricorn

Atitudinea rece sau așteptările prea mari pe care le-aţi putea avea în raport cu rudele apropiate din data de 4 până în data de 7 riscă să îşi pună amprenta asupra relației voastre, dar dacă încercaţi să vă daţi seama în intervalul de zile 5-7 februarie de unde vine această tendință, nu numai că s-ar putea să vă înmuiaţi față de ei, cel puțin între zilele de 9 și 11 februarie, ci aţi putea să descoperiţi mai multe despre propriile persoane. Fiţi sinceri cu voi înşivă.

După data de 14 februarie, v-ar putea veni idei despre cum v-aţi putea suplimenta veniturile, dar și despre cum v-aţi putea valorifica economiile și posesiunile. Se poate spune deci că a doua și a treia decadă a lunii, dar mai ales după data de 17, sunt favorabile suplimentării câștigurilor. Bine ar fi să vă concentraţi pe acest aspect în cazul în care nu există alte chestiuni presante care necesită atenția voastră.

Deși nu se poate spune că abilitățile voastre de comunicare și socializare excelează din data de 27 până la sfârşitul acestei luni, tot exercitați o mare putere de atracție în rândul persoanelor apropiate. Chiar și așa, relațiile pe care le aveţi cu familia și/sau vecinii ar putea trece printr-o perioadă ciudată zilele acestea. Cereţi-le lămuriri pentru a înțelege cu ce anume vă confruntați.

Sursa: Horoscop lunar Capricorn

Originals