Horoscop lunar Capricorn August 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Capricorn August 2016

Horoscop lunar Capricorn

Horoscop lunar Capricorn

Dragoste și viața în doi

Pe 5 august 2016 Venus, planeta iubirii și stăpâna casei erotismului Capricornului, intră în casa a noua a horoscopului tău solar. Relațional, ai nevoie de o perspectivă mai largă și, totodată, de căutarea unor înțelesuri mai adânci.

Este posibil să ai o legătură la distanță sau cu cineva din altă țară, să faci o călătorie romantică sau să-ți întâlnești jumătatea la un drum. Se mai poate, însă, să întreprinzi unele demersuri spirituale sau culturale alături de omul drag sau să dezvolți o atracție pe baza unor afinități intelectuale.

În august 2016, viața de cuplu a Capricornilor nu este străină nici de valorile materiale, care ar putea să lanseze o provocare sau chiar să creeze un disconfort relațional, din cauză că Luna, stăpâna casei cuplului Capricornului, va fi eclipsată de Soare în casa banilor Capricornului.

Muncă și bani

Eclipsa de Lună care se produce pe 18 august 2016 în casa banilor Capricornului anunță o lună importantă în plan financiar. Poate aduce evenimente neașteptate, bune sau rele, în funcție de configurarea hărții natale, dar și o clarificare, o conștientizare sau un deznodământ. Oricum, este bine să îți păstrezi niște fonduri de rezervă și să-ți judeci atent deciziile financiare.

În plan profesional, succesul Capricornilor poate veni din activitățile care au tangență cu străinătatea, turismul, utilizarea internetului, dar și din cele legate de mediile universitar, cultural, religios sau legislativ.

Este posibil să faci o călătorie de studii, de afaceri sau importantă pentru carieră.

Păzește-ți spatele, fiindcă s-ar putea ca cineva să te sape discret, dar eficient!

Formă fizică și moral

În august 2016 sănătatea trebuie să fie în atenție mai mult ca oricând.

Saturn, stăpânul Capricornului, se află într-o casă cu conotații medicale, iar acum i se alătură și Marte. Combinația poate fi periculoasă, poate accentua o boală cronică sau poate produce accidentări ori alte incidente soldate, în cazurile cele mai grave, chiar cu afectarea libertății de mișcare.

Sursa: Horoscop lunar

Matar.ro