Horoscop lunar Capricorn Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Capricorn Aprilie 2016

Horoscop lunar Capricorn

Horoscop lunar Capricorn

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Lună Nouă din Berbec, în casă a patra, a căminului şi familiei, soseşte pe 7 aprilie. Pentru că nu v-a plăcut niciodată să acţionaţi impulsiv, mai ales în viaţa personală, sămânţa plantată de această Lună va încolţi în mod surprinzător. Nu, nu e neapărată nevoie să deveniţi părinţi sau bunici – dar n-ar fi minunat?

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Soarele şi Mercur vor sta o vreme în Taur, casa a cincea, a iubiţilor şi a tovarăşilor de distracţie. Din 30 aprilie, Venus intră şi ea în această casă – zodia ei favorită. Venus în Taur este extrem de puternică, aşa că, dacă sunteţi interesaţi de cineva şi îndreptaţi această energie magnetică în direcţia acelei persoane – ei bine, să nu spunem decât că „rezistenţa e inutilă” devine strigătul dumneavoastră de luptă.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Luna din Vărsător – care adoră independenţa – îşi croieşte drum prin casa a doua, a finanţelor personale şi a chestiunilor băneşti, în jurul datei de 2 aprilie, apoi, din nou, începând cu 30 aprilie. Dacă încercaţi să îndepărtaţi un obstacol major din calea dumneavoastră, acestea sunt momentele în care puteţi obţine un împrumut fără să întâmpinaţi nicio oprelişte.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 27 aprilie, Marte din Săgetător va forma o inconjuncţie incomodă cu Soarele din Taur, casa a cincea, a idilelor. Acest aspect declanşează un conflict între casa a cincea şi casa a douăsprezecea, a intimităţii. întâlnirea cu o persoană încântătoare nu va fi deloc o sarcină uşoară. Dar, odată ce aţi închis uşa în urma dumneavoastră, veţi constata că a meritat efortul.

Zile favorabile: 5,12, 14, 17, 29
Zile nefavorabile: 4, 6, 10, 15, 27, 28

Sursa: Horoscop lunar

 

Dasha