Horoscop saptamanal Berbec 30 – 05 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (30 – 05 August 2016)

Pe 30 iulie, continua tendinta zilei anterioare spre dialog, schimb de impresii. Atentie la riscul de a trata cu superficialitate, cu neatentie o proba (mai ales orala) in contextul verificarii cunostintelor, performantelor sau abilitatilor.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Nedumeriri si indoieli cu privire la impresiile si parerile mai vechi pe care si le-au format, in trecut, despre oameni si fapte. Dorinta de limpezire a convingerilor personale ii poate face pe nativi sa cerceteze, sa citeasca ca sa afle mai multe detalii despre chestiunea respectiva.

Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata). Ambitii si reactii rigide fata de unele persoane in varsta din familie.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), exuberanta si dispozitie pentru distractie, relaxare, provocari estivale sau aventuri sentimentale. Multe dinte dorintele ascunse sau nematerializate pana acum ale Berbecilor pot deveni realitate daca nativii, mai ales barbatii, se afla in vacanta intr-o tara straina si acolo, au la dispozitie numeroase oferte de a face sporturi si posibilitati de a-si incerca puterile, de a trai, cum se zice, „din plin”.

Luna Noua le poate aduce unora inceputul unei noi relatii afective. Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, casa sanatatii se va incarca cu vibratia celor patru planete in tranzit prin Fecioara. Ca element de noutate, amintim prezenta din 30 iulie si respectiv 5 august a planetelor Mercur si Venus in acest sector al cerului lor astral, care pot indulci o stare de sanatate delicata sau chiar pot aduce ameliorari semnificative pe fondul unei suferinte.

Va fi suficient un regim alimentar care va fi bine primit de organism. Marte, Guvernatorul nativilor din Berbec, se va afla, din 2 august in Sagetator si va accentua dorinta de aventura, spiritul temerar, va intensifica orgoliul, curajul, ambitia si dorinta de a pune in aplicare proiecte ambitioase.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha