Horoscop saptamanal Berbec 27 – 02 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (27 – 02 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 27 august, pot continua discutiile aprinse care derapeaza in controverse.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Vor continua, daca au apucat sa se concretizeze, discutiile la locul de munca cu privire la o directie ideologica, politica, religioasa, morala, filosofica, culturala, sociala, educationala care contravine principiilor lor si pe care, nativii nu au de gand sa le incalce. Divergente pe probleme majore, cu sefii, indiferent de locul lor intr-o ierarhie profesionala.

Intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), mici probleme personale sau de familie provocate de chestiunile curente din casa si gospodarie.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), chef de viata, de relaxare, de destindere sau de obtinere a unor satisfactii care vin din placerile simple directe si care nu cer prea mult efort pentru a le obtine: jocuri pe bani, pariuri, mese copioase, alcool (peste masura), dans, antren, excursii, vacante marcate de evenimente spectaculoase si de inedit. Aspect bun, daca celelalte „mici destrabalari” vor fi ignorate, pentru sportivi care pot face o figura interesanta in concursuri si competitii.
Pe 30 august, Venus va intra in casa relatiilor parteneriale si va aduce o posibila atenuare a disputelor sau un strop de sansa in negocieri.
Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, probleme de sanatate reale, accentuate, de cele mai multe ori, de tot ceea ce se intampla, in acel rastimp, pe casa a VI-a: Luna Noua, Eclipsa de Soare, acumularea vibratiilor celor cinci planete care tranziteaza zodia Fecioarei si aspectele dificile cu restul zodiilor Mutabile. Fireste, va fi nevoie de prudenta pentru a se proteja organismul de eventualele reactii disproportionate fata de alimente si medicamente. Grija speciala pentru cei ce se cunosc cu afectiuni digestive, gastrice sau hepatice sau cu sensibilitati pronuntate fata de oboseala, stres, enervare.
Originals