Horoscop saptamanal Berbec 23 – 29 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (23 – 29 Iulie 2016)

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), discrete probleme interioare: indoieli, analize ale unei situatii care ii pun pe ganduri, disconfort fizic, dorinta de a schimba ceva intr-o conduita terapeutica (medicatia, alimentatia, regimul de viata, procedurile etc.).

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Alte categorii de nativi pot primi – cam pe ocolite! – informatii sau sfaturi cu privire la situatia lor in legatura cu locul de munca sau al institutiei insesi unde activeaza.

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), Berbecii vor fi in forma, vor da dovada de energie, de implicare in activitatile curente, de rezistenta la efort. Vor fi lucizi, eficienti si determinati.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), ei vor fi preocupati de latura materiala a vietii, de bani, castiguri, investitii plasamente. Ar fi bine sa fie atenti si la riscurile ce continua sa-i ameninte dupa cum, ei insisi ar trebui sa se abtina sa faca lucruri incorecte.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, se vor confrunta cu nevoia de a se exprima in public, sau intr-un grup dar acest lucru fie nu le va face placere, fie vor intampina dificultati in a formula o serie de informatii, dorinte sau puncte de vedere personale. Unele idei vor intra in contradictie cu ceea ce cred ei, cu convingerile lor, alteori nu vor fi siguri pe ei sau pe deciziile lor, de moment. Cel mai afectat sector va fi cel legat de un serviciu, un angajament, o activitate retribuita, unde, ceea ce vor rosti ei, intr-un grup restrans sau oficial, nu va fi corect inteles si nu le va aduce nici un beneficiu. Delicat sau complicat se va arata, acelasi aspect astral, in cazul sustinerii unor examene, mai ales la probele orale.

7 iulie – o zi „fatala” in planul vietii sentimentale. Sansa la distractie, veselie si noroc la jocuri, mize si pariuri intreaga saptamana.

Sursa: Horoscop Urania

Avon