Horoscop saptamanal Berbec 22-28 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (22-28 Octombrie 2016)

Pe 22 octombrie, Berbecii se vor dedica casei si familiei, indiferent cat mult ar fi solicitati de alte sectoare de activitate. Viata publica, activitatea profesionala vor constitui motive de consum nervos, de stres sau de ingrijorare.

Horoscop Berbec

Horoscop saptamanal Berbec

Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′), cei tineri sau mai putin solicitati de munca si raspunderi, isi vor consuma timpul in activitati recreative. In general, aventura, excursiile vor fi traite intens, zgomotos sau exuberant, dupa varsta, puterile si imaginatia fiecaruia.

Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), unii vor simti ca ii doboara oboseala, mobilizandu-se cu greutate ori de cate ori vor trebui sa treaca la munca, manifestandu-si plictisul, dezinteresul si spiritul refractar, ca si cum nimic pe lumea asta nu ar fi croit pe placul lor. Cel mai mult vor fi deranjati, de unele masuri administrative, cei din multinationale, din firmele cu parteneri straini sau care, prin profilul activitatii, ii vor pune in contact cu tot ce tine de strainatate (negocieri, comunicare, legislatie, mentalitate, interese, conduita, educatie); acestia nu se vor simti in largul lor, acceptand cu greu sa se supuna unor rigori, etc.

Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, Berbecii vor fi obligati sa invete lectia diplomatiei, a moderatiei, a echilibrului; primul domeniu vizat: viata in doi. La sfarsitul saptamanii, premizele astrale rigide ii vor obliga pe nativii implicati in procese sa accepte un compromis sau sa cedeze intr-o chestiune oficiala.

Pe 23 octombrie, Soarele va intra in casa banilor obtinuti sau conditionati de relatiile cu alte persoane si institutii. Mercur, intrat, la randul lui, pe 24 octombrie, in casa a VIII-a, ii va impinge pana pe 12 noiembrie a.c., sa accepte solutii „neortodoxe”, mai ales daca vor fi la „ananghie”.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro