Horoscop saptamanal Berbec 16 – 22 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (16 – 22 Iulie 2016)

Între 16 și 17 iulie Berbecii vor manifesta interes pentru străinătate, meleaguri îndepărtate, locuri necunoscute.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Toate îi cheamă, îi farmecă, îi ademenesc și par a le oferi speranța unui mai bine personal sau profesional. De aceea, mai ales pentru cei tineri, dorința de a cerceta posibile locuri de muncă și viață, departe de casă, este puternică.
Unii pleacă doar în prospectare, ca să vadă cum se adaptează, alții în vacanță, Cel mai mulți sunt fascinați de aceste experiențe cei care activează în domenii artistice pentru că, din punct de vedere astral, în zilele următoare, vor spori premizele unei valorificări personale. În cazuri speciale va funcționa elementul surpriză, neprevăzutul care schimbă brusc existența liniștită de până mai ieri.

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), se pun probleme de imagine sau autoritate pe fondul unor evenimente care funcționează pe principiul „punct și de la capăt” care închid ceva (relații, posturi, premize) sau permit altora noi răsară, pe fondul fazei de Lună Plină în casa a X-a.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, relațiile cu prietenii și cunoscuții pot fi pline de surprize. Un aer de noutate și inedit le poate complică existența.

În a doua parte a zilei de 22 iulie, Berbecii se vor lăsa cuprinși de visuri, de proiecte, de aleanul gândurilor care le vor permite să anticipeze, să se detașeze de contingent și să se gândească „cum ar fi dacă…”, cu atât mai mult cu cât, din acea zi, după ora prânzului, Soarele își va începe stagiul în Leu, zodie de Foc cu care Berbecii stabilesc relații armonice și care le animă gândurile. Din după-amiaza acelei zile, nativii vor fi mereu în formă, vor fi veseli, întreprinzători și pătimași, dorind să se bucure de latura „picantă” sau aducătoare de adrenalină a unor activități (sport, jocuri, competiții etc.).

Sursa: Horoscop Urania

Avon