Horoscop saptamanal Berbec 15-21 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (15-21 Octombrie 2016)

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), nativii pot fi angajati in discutii care privesc relatiile intre soti si/sau asociati. Motivele care le starnesc vor fi ciudate iar felul in care ei vor reactiona la provocari va fi surprinzator.

Horoscop Berbec

Horoscop saptamanal Berbec

Pe 16 octombrie, pe fondul fazei de Luna Plina in Berbec, cand Uranus se va afla in conjunctie cu Luna si in opozitie cu Soarele in Balanta, s-ar putea starni, din senin, conflicte sau s-ar putea activa conflictele mocnite pana atunci. Evenimentele de ultima ora pot schimba cursul proceselor in desfasurare.

Perioada nu este favorabila incercarilor de a instaura normalitatea si echilibrul intr-o relatie. Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, regimul banilor castigati din activitati retribuite va fi nemultumitor. Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, discutiile vor purta amprenta unor idei preconcepute, intrand deseori in contradictie cu realitatea sau premizele cu care se confrunta.

De aceea, etapa, fara a fi una negativa in sine, va fi delicata prin incapacitatea Berbecilor de a se detasa de prejudecatile de gandire care si-au pus amprenta pe educatia si mentalitatea lor. Situatia va fi mai stringenta in cazul celor care calatoresc in strainatate sau locuiesc departe de tara pentru un rastimp mai lung si care se vor vedea obligati sa se adapteze la nou oricat de greu le-ar fi.

Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, se pot reedita unele ipostaze relationale manifestate pe 15/16 octombrie.

Elementul caracteristic al acestui rastimp il vor da numeroasele opozitii si cuadraturi (cu totul, sase la numar) pe cele patru semne zodiacale Cardinale care vor ridica la rangul de prioritate viata profesionala, sociala, imaginea sau notorietatea ori autoritatea si vor pune pe planul secund relatiile cu familia din care provin.

Sursa: Horoscop Urania

 

 

Originals