Horoscop saptamanal Berbec 13 – 19 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (13 – 19 August 2016)

Intre 13 şi 14 august (până la 7 dimineaţa), se poate contura o perioadă zbuciumată legată de muncă, activitate profesională desfăşurată în mod public sau în legătură cu străinii, străinătatea, instituţiile din ţară şi străinătate.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Unora, o serie de iniţiative le vor fi respinse sau contestate. între a doua parte a zilei de 14 august şi 16 august (până la ora 15), va fi nevoie de efort pentru a depăşi o etapă de stres. Este nevoie de răbdare, de stăpânire de sine, de autocontrol.

Intre după-amiaza zilei de 16 august şi 18 august (până la ora 19:35), se poate înregistra o surpriză provocată de unul sau de mai mulţi prieteni de care nativul va începe să depindă prin relaţiile sociale sau scopurile comune. în plan sentimental, mai ales bărbaţii, mai ales cei tineri, se pot îndrăgosti brusc sau pot face o pasiune pentru ceva care le dă alte satisfacţii în afara dragostei, a romance-ului sau a sexului: sporturile, pariurile, concursurile, distracţiile ce conţin o doză de risc, de pericol asumat de dragul adrenalinei.

Intre seara zilei de 18 august şi 19 august, casele a VI-a şi a XI l-a vor fi puternic solicitate de cele şase planete aflate în opoziţie, cărora li se alătură Nodurile lunare. Efectele se vor vedea, în majoritatea cazurilor, în starea de spirit sau în funcţionarea organismului care, suprasolicitat întreaga săptămână, va da semne de epuizare. Neliniştea interioară, insomnia, dezordinea existenţială vor trăda o stare fizică precară. Atenţie la evenimentele, fie ele şi minore, care se vor petrece la locul de muncă şi care pot anticipa schimbări administrative. în funcţie de natura muncii pe care o depun şi a răspunderii ce le incumbă, se pot naşte crize de conştiinţă care vor avea ca motiv dezacordul lor cu interesele cărora li se subordonează o activitate ce-i implică direct şi pe care sunt obligaţi de împrejurări să o accepte pe principiul “n-am încotro”.

Sursa: Horoscop Urania

Avon