Horoscop saptamanal Berbec 06 – 12 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (06 – 12 August 2016)

In ziua de 6 august (pana la ora 20), conditii astrale favorabile harniciei, eficientei, rabdarii in orice activitate practica.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Posibile discutii care sa permita ameliorarea conditiilor de munca, sa precizeze un statut sau sa imbunatateasca regimul platilor, fara ca aceste ipostaze sa fie spectaculoase, ele functionand, mai degraba, in registrul minor al activitatii curente. Cu stres si complicatii de ultima ora se vor desfasura toate deplasarile in strainatate daca ele fac parte din regimul obisnuit al muncii si al sarcinilor de serviciu, indiferent nivelul si importanta responsabilitatii. Numeroase preocupari legate de sanatate, fiziologie. Un loc important ar trebui sa-l ocupe grija pentru un regim alimentar adecvat, pentru hrana sau pentru o medicatie cat mai aproape de natura.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), Berbecii vor face eforturi pentru a mentine in echilibru o colaborare, un parteneriat, dar rezultatele vor fi modeste, de cele mai multe ori, neintelegerile mai vechi ramanand o chestiune de fond.

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, unele persoane se pot confrunta cu nevoia de a acoperi o serie de cheltuieli provocate de o persoana draga lor (cu nuanta ca li se forteaza mana sau ca vor fi pusi in fata faptului implinit – de exemplu angajarea unei cumparaturi, a unei plati, in vederea acestui ajutor scontat) sau de vreo „prostioara” pe care o comite fiul sau fiica lor si care ii angajeaza, astfel, financiar. Riscul de a fi nemultumiti de o pricina baneasca este sporit pe 10 august.

Intre 11 august, seara, si 12 august pot aparea premize incitante pentru un drum, o calatorie sau o posibila stramutare din tara pentru un an sau doi, fata de care manifesta nelinistea fireasca a nevoii adaptarii la viitoarele conditii, mai exact, sa se obisnuiasca cu gandul.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro