Horoscop saptamanal Berbec 03 – 09 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Berbec (03 – 09 Septembrie 2016)

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), tendinta generala a nativilor este de impacare a contrariilor.

Horoscop Saptamanal Berbec

Horoscop Saptamanal Berbec

Ei vor dori sa alunge asperitatile in relatiile cu toata lumea, vor vrea sa se impace bine cu toti cei cu care se intalnesc frecvent, cu care se afla pe „baricade comune”: afacere, casatorie, proiecte. Aceiasi tendinta concesiva se va regasi si in disputele cu persoanele care-si manifesta pe fata adversitatea fata de ei (rivali, dusmani declarati, parti in procese etc.). Efectele nu vor fi spectaculoase dar vor contribui, intr-o oarecare masura la calmarea spiritelor.

Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), preocupari firesti asociate cu ingrijorari legate de bani, administrare a unor venituri.

Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), entuziasm cu privire la un posibil voiaj in strainatate. Calatoriile in interes de serviciu pot fi torpilate de colegii care vor sa-i ia locul nativului sau, pur si simplu, il sicaneaza.

Berbecii vor incepe sa se confrunte cu rigorile functiei sau cu niste conditii sporite de efort la locul de munca. Din 9 septembrie, Jupiter va intra in casa a VII-a a relatiilor contractuale si parteneriale. Desi se va afla in semnul Balantei, asta nu inseamna ca va echilibra intotdeauna situatiile confuze, complicate din viata nativilor. De aceea, este posibil, ca acest Benefic sa permita sau sa intensifice modificarea raportului de forte in unele conflicte in curs de desfasurare. Timp de un an de-acum in acolo, notiunile fundamentale ca „drept”, „dreptate”, justitie” vor fi deseori invocate dupa cum, nu sunt excluse, confruntarile in contexte legale cu institutiile menite sa faca ordine, sa faca dreptate sau sa aplice legea. Intreaga saptamana sunt posibile tensiuni si nemultumire interioara.

Sursa: Horoscop Urania

Avon