Horoscop lunar Berbec martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Berbec Martie 2016

Horoscop lunar Berbec

Horoscop lunar Berbec

După data de 5 a lunii, v-aţi putea regăsi de multe ori într-o pasă reflexivă, căutând să vă (re)conectaţi la sinele profund ori rememorând episoade anterioare. Se prea poate ca, după data de 6, să vă vină să plecaţi unde vedeţi cu ochii ori să vă avântaţi într-un curs fără prea multe planuri. Este indicat să rămâneţi ancoraţi în realitate căci altfel riscaţi multe.

Din 12 încolo, poate apărea în viața voastră un fost partener sau se arată șansa de a începe o relație departe de ochii lumii. Zilele de 15 și 16 se întrevăd a fi stresante și confuze pe alocuri atât pe planul muncii, cât și în cel al sănătății. În intervalul 20-22 martie, fluturașii din stomac vă pot face să nu mai vedeţi lucrurile așa cum sunt de fapt. Pentru a vă feri de dezamăgiri, fiţi tari!

După data de 22 a lunii, vă revine parcă volubilitatea și pofta de conversație, semn cum că ieşiţi din starea oarecum meditativă. Începând cu data de 24, v-aţi putea îndoi că actualul vostru sistem de valori, principii și credințe este în totală conformitate cu voi. Zilele de 25 și 26 nu se prefigurează a fi prea extraordinare pe frontul muncii și nici la nivel de sănătate. Fiţi precauţi!

Sursa: Horoscop lunar

 

kalapod.ro