Horoscop lunar Berbec Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Berbec Mai 2016

Horoscop lunar Berbec

Horoscop lunar Berbec

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Sunteţi mari amatori de adrenalină, dar, fie că admiteţi, fie că nu, din când în când vă plac şi perioadele de relaxare. Pregătiţi-vă pentru o lună de odihnă. Până la Luna Plină de pe 22 mai, un grup de planete aflate în zodii solide de pământ au de gând să menţină liniştea. Profitaţi!

Horoscop Lunar Indragostiţi si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Fiindcă veni vorba de relaxare, pe 10, 11 şi 12 mai se ivesc câteva ocazii minunate de a lenevi, a dormi sau a vă cuibări alături de persoana iubită. Şi încă un indiciu: luând în considerare toate aceste energii de pământ orientate spre atingeri, o cadă pentru hidroterapie ar fi o idee foarte bună. De ce să nu vă răsfăţaţi în timp ce Universul pompează astfel de energii aducătoare de confort?

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Soarele, Venus şi Mercur vor petrece luna aceasta în casă a doua, a finanţelor personale şi a altor probleme băneşti, adică în pământeana şi fertilă zodie a Taurului, la care multă lume se referă ca la un magnet pentru bani. Dacă trebuie să puneţi ordine în documentele financiare, cele mai potrivite zile sunt 12, 13 şi 30 mai.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Planeta guvernatoare, pătimaşul şi categoricul Marte, petrece această lună în Săgetător, o zodie iubitoare de pace şi cooperantă, iar pe 27 mai revine în intensa zodie a Scorpionului – cel care nu uită niciodată o ofensă şi termină întotdeauna bătăliile pe care alţii sunt suficient de nesocotiţi pentru a le începe. Dacă luna trecută aţi fost cam plictisiţi pentru că lucrurile au mers prea uşor, aşteptaţi numai puţin.

Zile favorabile : 1,2,7,10, 12, 30
Zile nefavorabile : 4, 5, 14, 22, 24, 25

Sursa: Horoscop lunar

kalapod.ro