Horoscop lunar Berbec Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Berbec Iunie 2016

Horoscop lunar Berbec

Horoscop lunar Berbec

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Un grup de planete care se deplasează prin voioasă şi amuzantă zodie a Gemenilor vă va activa darul vorbirii – o vorbire de tip asertiv, ca să fie clar. Pe scurt, faptul de a vă impune punctul de vedere şi de a fi încrezători în capacităţile verbale personale vă poate face să uitaţi de sentimentele celorlalţi, preferând să câştigaţi o dispută. Nu procedaţi aşa. Fiţi de treabă. O astfel de atitudine vă poate oferi şi mai multe satisfacţii.

Horoscop Lunar Indragostiţi şi Prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Cerul plin de energiile vorbăreţei, prietenoasei şi mobilei zodii a Gemenilor vă va menţine ocupaţi luna aceasta şi s-ar putea chiar să aducă în peisaj un nou admirator prin intermediul unui frate sau vecin, asta cam în jurul Lunii Noi de pe 5 iunie. Indiferent ce s-a întâmplat data trecută, lăsaţi-i să aranjeze întâlnirea. Fiţi curajoşi! Beţi o cafea sau luaţi prânzul împreună.

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

Bani şi succes
Dacă aţi simţit vreodată imboldul de a preda, acum e momentul să aflaţi ce trebuie să faceţi pentru asta. Pe 2 şi 3 iunie Saturn va intra într-o relaţie cu Soarele şi cu Venus din locul pe care-l ocupă în casă a noua, a studiilor, îndemnându-vă să învăţaţi ceva nou sau să le împărtăşiţi şi altora ceea ce aţi învăţat.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
E posibil să reapară o persoană în care nu aţi avut niciodată încredere, şi chiar dacă acum totul pare în regulă, luaţi-vă după instinct. Anumite lucruri nu se schimbă niciodată, şi la fel se întâmplă şi cu anumiţi oameni. Dacă antenele vă spun că povestea ar putea fi frumoasă, dar finalul va fi acelaşi ca data trecută, să nu vă pară rău dacă treceţi mai departe. Se cheamă „autoprotecţie”.

Zile favorabile 8,11, 13, 26, 27, 29, 30
Zile nefavorabile 2, 3, 4, 9, 17, 20, 22

Sursa: Horoscop lunar

Avon