Horoscop lunar Berbec Iulie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Berbec Iulie 2016

Horoscop lunar Berbec

Horoscop lunar Berbec

Dragoste și viața în doi

Marte, stăpânul Berbecului, se află în iulie 2016 în semnul pasional și bântuit de fantezii erotice al Scorpionului. Prin urmare, sexualitatea ți-e mai trează ca oricând. Să nu te miri dacă resimți dorințe neortodoxe sau ai poftă de experiențe la limită! În această perioadă ai nevoie de intensitate și de sondare a adâncurilor. Lucrurile vor lua o și mai mare amploare după 12 iulie, când Venus, planeta dragostei, va intra în casa iubirii și a plăcerilor Berbecului, și vor atinge apogeul în ultima decadă, când Soarele va călca pe urmele lui Venus.

Așadar, iulie 2016 este o lună care îi predispune pe Berbeci la explorarea senzualității, la pasiune și aventuri amoroase, o lună care favorizează experimentele sexuale și apariția legăturilor romantice.

Muncă și bani

Fără îndoială că luna iulie 2016 te cheamă mai degrabă către vacanță și distracții, decât către trudă. Totuși, dacă n-ai încotro, te înhami la treabă fără mari proteste. Jupiter, situat în casa muncii Berbecului, îți dă multă putere și te ajută să-ți îndeplinești parcă mai ușor sarcinile. Există numeroase indicii care leagă, într-un fel sau altul, cariera Berbecilor de călătorii, de străinătate sau colaborări la distanță, de publicare sau internet, de sfera universitară sau culturală, de domeniul medical sau de cel legislativ. Luna iulie îți stimulează deopotrivă creativitatea și este excelentă pentru prezentări, lansări, promovări.

În iulie 2016, finanțele constituie pentru Berbeci o motivare, o provocare sau o sursă de stres. Oricum, te împing la acțiune și/sau decizii.

Formă fizică și moral

Tonusul Berbecilor este bun în iulie 2016, iar în partea a doua a lunii este chiar excelent. Perioada este bună pentru o activitate fizică susținută, pentru călătorii de plăcere și pentru divertisment. Toate astea te relaxează și-ți atenuează tendința către neliniște interioară, introspecție și despicarea firului în patru, tendință generată de situarea lui Marte, stăpânul Berbecului, în Scorpion, adică în casa a opta a Berbecului.

Optimismul revine și el în partea a doua a lunii.

Sursa: Horoscop lunar

Matar.ro