Horoscop lunar Berbec februarie 2016

Horoscop lunar Berbec

Horoscop lunar Berbec

În intervalul de zile 4-7 februarie, un superior sau coleg de serviciu situat pe o treaptă mai înaltă a ierarhiei profesionale v-ar putea face zile grele.

Vestea bună este că între zilele de 5 şi 7 februarie aţi putea da dovadă de un randament crescut la locul de muncă, efectele pozitive ale acestei productivități apărând cândva din data de 9 până în data de 11. Focusaţi-vă deci în primele 10 zile ale lunii februarie pe profesie.

Începând cu data de 14, abilitățile voastre de comunicare cresc, fapt care denotă ușurința cu care v-aţi putea face prieteni, precum și aceea cu care aţi putea găsi sponsori pentru ideile voastre de afaceri. Nu este exclus ca aceste noi persoane să vă invite să vă alăturaţi unui proiect de grup.

După data de 17 februarie, aţi putea începe să nutriţi sentimente puternice pentru un/o prieten/ă.

Din data de 27 până în data de 29, nivelul vostru de energie ar putea fi ceva mai scăzut decât de obicei, moment numai bun să vă întoarceţi privirea către interior. Ultimele zile ale lui februarie sunt prielnice deci meditației și introspecției. Aţi putea simți că nu aveţi de ales decât să vă lăsaţi purtaţi de un curent pe care nu îl puteți controla, dar adevărul este că a venit vremea să lăsaţi lucrurile să curgă în felul lor.

Elefant.ro