Horoscop lunar Berbec August 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Berbec August 2016

Horoscop lunar Berbec

Horoscop lunar Berbec

Dragoste și viața în doi

Venus – planeta dragostei și stăpâna casei cuplului Berbecului – se află aproape toată luna august 2016 într-un sector discret al horoscopului solar al Berbecilor. Prin urmare, perioada nu dă pe-afară de romantism.

Din contră, valorile care par să conteze mai mult într-o relație acum sunt responsabilitatea, capacitatea de a conlucra, de a face față împreună sarcinilor cotidiene, de a munci împreună. Așadar, viața în doi a Berbecilor trece printr-o etapă mai pragmatică.

Există însă și situații în care Berbecii pot înfiripa o legătură de suflet cu cineva din sfera lor profesională, sau în care partenerul/partenera poate avea probleme de muncă sau de sănătate.

Situația începe să se schimbe mult în bine la finele lunii.

Muncă și bani

August 2016 promite să fie o lună importantă pentru Berbeci în plan profesional, fiindcă Marte, stăpânul Berbecului, este mai mereu împreună cu Saturn, stăpânul casei carierei Berbecului.

Apoi, în casa muncii Berbecului se află de Jupiter, care, dacă este bine stimulat, îți poate aduce mari satisfacții. Iar în august 2016 Jupiter se bucură de vecinătatea lui Venus, Mica Benefică, aducătoare de șansă, bani și bune colaborări.

Mercur a intrat și el în casa muncii Berbecului, unde va rămâne mai mult ca de obicei, până pe 7 octombrie 2016, fiindcă se află în ciclul retrogradării (va fi efectiv retrograd între 30 august și 22 septembrie). Prin urmare, te poți aștepta la un impact sporit al semnificațiilor mercuriene: efort intelectual, comunicare, acte și documente, drumuri etc.

Formă fizică și moral

Sănătatea ar putea fi un subiect de interes pentru Berbeci în august 2016, când casele medicale ale Berbecului sunt foarte active. Este o perioada potrivită pentru investigații, tratamente și îngrijiri și, mai ales, pentru a reveni asupra unor probleme mai vechi neglijate sau amânate.

Protejează-ți digestia, sistemul nervos și cel respirator, care ar putea fi mai sensibile!

Sursa: Horoscop lunar

Dasha