Horoscop lunar Berbec Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Berbec Aprilie 2016

Horoscop lunar Berbec

Horoscop lunar Berbec

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Chiar la timp pentru a vă inspira să fiţi glumeţ, jucăuşul Mercur va da peste surprinzătorul Uranus – ambele planete aflându-se în impulsivă şi incandescenţa dumneavoastră zodie şi în casa întâi, a înfăţişării şi personalităţii. Nu mai e cazul să spunem că de 1 aprilie veţi avea chef să jucaţi câteva farse unei persoane apropiate – şi, slavă Domnului, sunteţi destul de inventivi. Uşurel, totuşi!

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Weekendul de 1 aprilie pare să fie foarte distractiv – şi nu doar pentru că atunci e ziua păcălelilor. Se pare că Luna îşi va petrece timpul în casă a unsprezecea, a prietenilor şi apartenenţei de grup, adică în impetuoasa zodie a Vărsătorului, stabilind contacte cu nu mai puţin de cinci planete. Suspecţii de serviciu vă stau la dispoziţie, dar aşteptaţi-vă şi la câţiva nou-veniţi.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă aţi încercat să găsiţi momentul potrivit pentru a sta de vorbă cu un superior care vă poate ajuta să avansaţi în carieră, atunci treceţi în agendă data de 5 aprilie. Vorbăreţul Mercur se va afla în Taur, zodia care atrage banii, iar Venus tocmai vă fi intrat în zodia dumneavoastră. Ah, şi Soarele, aflat tot în Berbec, se va cupla cu Saturn, de unde vor apărea toate binefacerile din domeniul profesional. Aveţi întrebări?

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Uitaţi de 1 aprilie. Aşteptaţi-vă la surprize pe 9 aprilie. Soarele îl va găsi în Berbec pe şocantul Uranus la doar două zile după ce Lună Nouă a plantat o sămânţă în acelaşi loc. Dacă e ziua dumneavoastră de naştere, puneţi-vă centura de siguranţă. Dacă nu, puneţi-o oricum. Nu se ştie niciodată ce urzeşte Uranus, dar în niciun caz nu pune la cale ceva plictisitor.

Zile favorabile: 3, 9, 12, 14, 18, 30
Zile nefavorabile: 4, 6, 10, 15, 16, 19, 27

Sursa: Horoscop lunar

Originals