Horoscop saptamanal Balanta 30 – 05 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (30 – 05 August 2016)

Pe 30 iulie, Balantele pot inregistra unele discrepante intre ceea ce vor si ceea trebuie sa faca, nu intotdeauna in directia concordantei cu intentiile si constiinta lor.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

De aici, o serie de trairi care pot evolua pe o paleta larga de la nedumerire, indoiala, indecizie sau confuzie. Drumurile, atat cele lungi cat si cele scurte, atat cele din tara cat si cele la distanta, in tinuturi straine, pot cunoaste probleme legate de acte, vize, respectarea conditiilor legale sau nevoia de a se supune unor reglementari oficiale.

Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), unii nativi se pot confrunta cu dificultati la nivelul colaborarii sau comunicarii cu colaboratorii intr-un context socio-profesional. Blocaje cu consecinte diferite ca impact provocate de schimbarile de ultim moment, cu valoarea unor surprize.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), registrul prietenilor este pus la incercare de incarcatura astrala a momentului, marcata de puternica faza de Luna Noua in Leu care actioneaza pe acest sector si care le da nativilor curaj sau indrazneala; acestia vor renunta la delicatete si diplomatie, aratand o fateta nebanuita a personalitatii lor care ii va surprinde pe cei din jur, mai ales ca nativii vor sa demonstreze ca „au schimbat foaia” si ca pun piciorul in prag, in incercarea de a se impune sau chiar de a prelua „comanda” grupului fata de care se comporta astfel.

Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, se pot inregistra ameliorari ale starii de sanatate; poate fi vorba de calmarea unor crize (ale vezicii biliare sau, in general, ale organelor localizate in abdomen), de atenuare a unor suferinte provenind de la o fiziologie dereglata ( dureri, spasme, crampe, etc.). Mentalul se invigoreaza, se limpezeste si se aseaza pe baze profitabile din perspectiva ratiunii.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro