Horoscop saptamanal Balanta 27 – 02 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (27 – 02 Septembrie 2016)

Prima parte a zilei de 27 august, pana la ora 07:06′, ar putea fi dedicata planurilor personale, lume a gandurilor contradictorii, chinuitoare.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Intre restul zilei de 27 august si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), nativi pot incerca unele strangeri de inima sau, de la caz la caz, in functie de importanta momentului, chiar temeri legate de viitorul lor, de statutul profesional, de capacitatea sau incapacitatea de a se mentine in functia pe care o au acum.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), relatiile cu prietenii nu sunt neaparat privilegiate cat mai ales provocatoare. Uneori, nativii trebuie sa se duca in locuri care nu le fac placere doar ca sa aiba prilejul (oficial?) de a spune ceea ce cred sau de a face ceea ce trebuie, in nuanta de a „pune lucrurile la punct”. Alteori, tot ceea ce se petrece in prejma lor – vorbe, fapte, initiative – ii mobilizeaza si ii transforma in niste persoane care, fie si impotriva disponibilitatii de moment, se vor purta transant, nepermitand sa fie marginalizati, ignorati sau manipulati.

Pe 30 august Venus va intra in casa I, ceea ce va fi un real beneficiu pentru Balantele de toate varstele. O data intrat in zodia pe care o Guverneaza, Micul Benefic va atrage pe partea nativilor oportunitati, sanse sau ipostaze de viata personala placute, fericite ori norocoase.

Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, cele doua case ale sanatatii se complica prin numarul mare de planete in opozitie care le tranziteaza. Risc de slabiciune organica si de functionare fluctuanta a organismului in preajma zilei de 1 septembrie, cand se va produce faza de Luna Noua si Eclipsa de Soare. Multe probleme nestiute, secrete sau „ascunse” de persoane care nu-i simpatizeaza, mai ales pe directia relatiilor de munca, pot iesi, in acest rastimp, la iveala.

Sursa: Horoscop Urania

Originals