Horoscop saptamanal Balanta 17 – 23 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (17 – 23 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), nativii pot lua o decizie asupra careia, pana atunci au oscilat. Acum, poate si pe fondul precipitarii evenimentelor sau al unui termen fix, ei isi vor lua inima in dinti si vor accepta (sau vor respinge) o propunere de activitate platita.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), se contureaza discutii pe marginea semnarii unei intelegeri. Poate fi vorba, pe fondul evenimentelor din zilele anterioare, de un contract de munca dar, mai poate fi vorba de tentativa de a rezolva pe cale amiabila orice alt tip de conflict, decat unul care se desfasoara in instanta.

Uneori, propunerile, chiar daca nu vizeaza o impacare, ii pot lua prin surprindere. La randul lor, pot face o contraoferta generoasa. Aceasta tendinta spre armonie, normalitate, echilibru si dreptate ii va guverna, cu intensitati mai mari sau mai mic, pana la toamna viitoare.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), calcule si mici tentative protectioniste, menita sa le securizeze o economie, un venit, un avantaj.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), unii pot simti un soi de primavara mentala. Ceva nou, proaspat, ademenitor se va cuibari in mintea lor. Vor simti cum, un aer de libertate ii va determina sa-si croiasca un statut (mai) independent fata de familia din care provin sau fata de rigorile casniciei, care sa le permita sa se dezvolte liber, nestingherit de interdictii si bariere de gandire, mentalitate sau cultura, stare care, pe unii, ii va surprinde prin intensitatea cu care le va modifica, „din mers”, principiile mai vechi despre viata, destin si profesie.

Jupiter, in Balanta, incepe sa lucreze! Din a doua parte a zilei de 23 septembrie, Balantele vor deveni riguroase cu imaginea, succesul si numele lor.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha