Horoscop saptamanal Balanta 16 – 22 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (16 – 22 Iulie 2016)

Între16 și 17 iulie, încercare de a face o breșă în modul de viață obișnuit pentru o scurtă evadare în peisaj. Examenele se vor desfășura cu dificultăți. Atenție majoră la regimul alimentar, la medicamente și la odihna necesară în această perioadă în cazul celor care susțin probe și verificări școlare, profesionale, tehnice sau practice.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Este bine să nu facă excese (activități epuizante, nesomn, abuz de cafea și stimulente etc.) pentru că în acest context astral organismul acestor nativi nu va fi la maximum de potențial iar surmenajul se va instala rapid.

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), banalele, de acum, probleme de acasă și de la locul de muncă. Pentru cei care au funcții și răspunderi speciale, perioada din preajma zilei de 20 iulie este plină de riscuri majore pe care unii vor fi forțați de împrejurări să și le asume. În general, pentru cei mai mulți nativi, problem imaginii, a puterii, a autorității, a afirmării poate cunoaște un moment semnificativ, cu prilejul acestui eveniment astral.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, asupra nativilor se va abate un vânt de libertate; el poate fi resimțit doar ca o „adiere”, adică ca o dorință difuză de a uita, pentru moment de grijile de fiecare zi, alteori poate fi vorba de o adevărată sete de a trăi și în alt registru decât cel al obligațiilor și al stresului. Aici, intervine în chip esențial și vârsta nativilor.

Din 22 iulie, de la prânz, Soarele va intra în casa prietenilor și alături de Venus și Mercur, îi poate aduce în prezența unor persoane importante sau oficiale cu care să aibă un schimb mde impresii și informații util lor pe termen scurt.

Din a doua parte a zilei de 22 iulie Balanțele vor face efortul subtil de a aduce o situație anapoda creată la locul de muncă, pe „linia de plutire”. Ca notă generală, un fapt de viață poate începe sau poate schimba ceva esențial în viața Balanțelor, în a doua parte a săptămânii.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro